Hoe ga je om met anderen, op school, op je werk, in het gezin? Hoe ga je om met de hoge verwachtingen van de huidige samenleving? Krijg je het allemaal wel spits? Hebben obstakels die je daarbij ondervindt een rol om te leren hoe je tot uitdrukking kunt brengen wie je ten diepste bent, wat je vertegenwoordigt en dat te leven? Wat leren ze je dan?

Jij mag het zeggen!

Laten we dan op zoek gaan naar Wat er oplicht in jouw verhaal, op zoek naar hoe gebeurtenissen met elkaar samenhangen. Daardoor krijg je een unieke doorkijk in jouw situatie. Samen onderzoeken we wat dat voor jou kan betekenen. Wat houdt je tegen, waar ligt je kracht en hoe kun je zelf de verandering maken, zodat je op eigen kracht weer verder kunt? Dat doen we in een prettige sfeer waarin alles er toe doet, waarin we niets uitsluiten of veroordelen. Zo kort als mogelijk en zo lang als nodig is.

Het startpunt is steeds een persoonlijke vraag. Vragen kunnen op van alles betrekking hebben. Bijvoorbeeld werk & opleiding, gezondheid & leefstijl, groei & ontwikkeling. Maar ook een professioneel dilemma in een willekeurige beroepspraktijk kan onderwerp van de coaching worden. Het gaat steeds om jou in relatie tot het thema.

Het enige dat je kunt veranderen is jezelf……